Bliv                   

Skiinstruktør

Komplette Skiinstruktørkurser – Alt Inklusive

Skal du holde et sabbatår, eller trænger du bare til en pause fra hverdagen? Ønsker du at skifte spor, eller er du ganske enkelt klar til at tage hul på din drømmekarriere? Vi har et skiinstruktørkursus, der passer til dig.

Først tillykke med din beslutning om at blive skiinstruktør. Her kan du se nærmere på vores brede program af uddannelser, der foregår i Canada, Europa og New Zealand. Få en oplevelse for livet i udlandet, samtidig med at du tager en komplet og internationalt anerkendt uddannelse.

Hvorfor skal du vælge Winter Sports Company?

Winter Sports Company er en uddannelsesvirksomhed for skiinstruktører, ejet og ledet af skiinstruktører. Med vores kurser får du en komplet pakke – flyrejse, ophold, måltider, undervisning, eksamen og liftkort – og nogle af pakkerne inkluderer også jobgaranti! Der kommer ingen skjulte tillæg til vores priser. Vi har tilbudt skiinstruktørkurser i over ti år, og vi ved, at du gerne vil fokusere på uddannelsen, eksamen og på at have det sjovt – så klarer vi resten. Vi tilbyder CSIA (Canada), BASI (Storbritannien) og NZSIA (New Zealand) diplomerne.

Praktik som skiinstruktør – jobgaranti

Bliv skiinstruktør ved at gennemføre CSIA-uddannelsen på niveau 1 i løbet af sæsonens første tre uger, så har du garanti for job som skiinstruktør i resten af sæsonen. Der tilbydes skiskoleuddannelse i løbet af vinteren, og mange af vores skiinstruktørpraktikanter afslutter sæsonen med instruktøruddannelsen på niveau 2. For at tage et praktikophold som skiinstruktør skal du have det canadiske Working Holiday Visa, og hos Winter Sports Company har vi en ekspert i visumansøgning, der tilbyder rådgivning og hjælp til din visumansøgning. Alderskrav ved ansøgning om Working Holiday Visa er 18-35 år.

11 ugers skiinstruktørkursus – ingen krav om arbejdsvisum

Bliv skiinstruktør ved at tage CSIA-uddannelsen niveau 1 og 2 i Canada. Under vores 11-ugers skiinstruktørkursus bor du på hotel centralt beliggende på et af Canadas bedste skisportssteder, spiser på de populære restauranter og bliver uddannet af nogle af de bedste skiinstruktører i Canada. På programmet skal du udelukkende fokusere på uddannelsen og på at have det sjovt. På begge vores resorts bor du direkte på pisterne, så du slipper for en lang bustur til lifterne hver dag. Du skal kun have ferievisum for at gennemføre programmet, og derfor er der heller ingen alderskrav.

18 ugers skiinstruktørkursus – ingen krav om arbejdsvisum

Fra begynder til ekspert på én sæson. I løbet af de fire måneder får du den bedste skisæson – og meget mere! Du sætter selv niveauet for dit kursus. Du kan komme stille og roligt i gang med CSIA niveau 1 og 2, tage dobbelt diplom som både ski- og snowboardinstruktør eller give den fuld skrue og tage både niveau 1, 2 og 3 på samme sæson. Uddannelsen kører over 18 uger, hvor du bor på hotel centralt beliggende i en bjergby, spiser på restaurant morgen og aften fem gange om ugen, får undervisning i topklasse af CSIA-instruktører på niveau 4 – og så får du masser af sjov sammen med andre, der også brænder for skiløb. En oplevelse for livet!

Ski Patrol – uddannelse som nødhjælper i bjergene

Ski Patrol er den første redningshjælp i skiterrænnet – og de har til opgave at forebygge ulykker, rykke ud som nødhjælp og give førstehjælp. Vores omfattende Ski Patrol uddannelse i Canada er et program over syv uger, der dækker alle opgaverne, fra førstehjælpskursus til lavineindsats, stoleliftevakuering og meget mere. Når du kombinerer kurset med en skiinstruktøruddannelse niveau 1, har du gode kompetencer til at tage job i vintersportsområderne. Alle diplomer er internationalt anerkendt.

Skiinstruktøruddannelse – Europa

Uddan dig til skiinstruktør i Frankrig på vores BASI-skiinstruktøruddannelse niveau 1 og 2. Du kan tage det internationalt anerkendte diplom i Tignes og Val D’Isere, som begge er snesikre områder i de franske Alper. BASI-uddannelsen omfatter ophold, måltider, liftkort, skiinstruktøruddannelse og eksamensgebyr.