Christian Fogh – Skilærer i Canada

Mit første indtryk af The Winter Sports Company var meget positivt. Jeg havde undersøgt flere muligheder for at tage et skiophold i Canada og endte med at booke hos The Winter Sports Company. Dette skyldes deres hurtige, positive og venlige svar på mine spørgsmål.  Jeg havde høje forventninger til opholdet – og de blev alle indfriet.

Jeg bookede efter grundig vejledning fra WSC et  5 ugers ophold i Sun Peaks i British Columbia i Canada, med 5 timer undervisning 5 dage om ugen. Jeg havde nogen af de sjoveste og bedste uger i mit liv, mens jeg samtidig fik meget kvalificeret undervisning ,som forberedte mig på en level 1 skiinstruktøreksamen hos CSIA. (Canadian Ski Instructors’ Alliance)

The Winter Sports Company var meget opmærksomme på at få mig indplaceret på det rigtige niveau ift. skifærdigheder.. Steve La Borde – ejeren af WSC arrangerede således, at jeg stod på ski og modtog undervisning sammen med den gruppe, der trænede til level 2 CSIA eksamen grundet mine mange års skierfaring.

Folkene fra The Winter Sport Company i Sun Peaks var alle urolig hjælpsomme og søde. Både i forhold til praktiske ting og i forhold til det sociale. Jeg har bl.a. på nogen af mine fridage stået på ski med Steve La Borde og snakket med både Karen og Beth ved aftenarrangementer

Skilærer i Canada

Hotellet hvor alle The Winter Sports Companys gæster boede ligger centralt med meget få minutters gang til supermarkedet og restauranter. Værelserne er store og behagelige. Derudover har hotellet også ”ski in ski out”.

De andre gæster fra The Winter Sports Company var enormt søde, og man blev hurtigt en del af gruppen. Masser af skiløb om dagen, hyggelige sjove aftner på de lokale barer og sjove og hyggelige arrangementer som WSC stod for. Der blev også arrangeret, at alle WSC’s elever var til Ishockey kamp i den nærmeste større by, Kamloops.

Bliv skiinstruktør – Komplette Skiinstruktørkurser

Praktik som skiinstruktør – jobgaranti

Recent Posts

Leave a Comment